HellFire
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
HellFire

The Place of the Living Dead!

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Он-лайн разходка из френско гробище!

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

Брой мнения : 192

Он-лайн разходка из френско гробище! Empty
ПисанеЗаглавие: Он-лайн разходка из френско гробище!   Он-лайн разходка из френско гробище! EmptyСъб Авг 07, 2010 7:12 pm

Върнете се в началото Go down
https://hellfire.catsboard.com
9.5 Nasty
HellSpawn
HellSpawn
9.5 Nasty

Брой мнения : 45

ПисанеЗаглавие: Re: Он-лайн разходка из френско гробище!   Он-лайн разходка из френско гробище! EmptyСъб Авг 07, 2010 8:50 pm

Ама я гледай кви са им красиви гробищата, а?
С удоволствие бих седнала някъде, наслаждавайки се на тишината и зеленината.
Има я и вероятността да се изгубя, мдаам...
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

ПисанеЗаглавие: Re: Он-лайн разходка из френско гробище!   Он-лайн разходка из френско гробище! EmptyНед Авг 08, 2010 3:07 am

Аз отдавна си правя разходки в тукашните гробища. Мога да кажа, че тук също има много красиви неща, но това гробище е много старо и е последния на много известни личности.
HellStorm
Admin
Admin
HellStorm

Брой мнения : 93
Местожителство : Pleven, Bulgaria

ПисанеЗаглавие: Re: Он-лайн разходка из френско гробище!   Он-лайн разходка из френско гробище! EmptyНед Авг 08, 2010 6:25 am

Не виждам изображение - не ми се показва нищо.
9.5 Nasty
HellSpawn
HellSpawn
9.5 Nasty

ПисанеЗаглавие: Re: Он-лайн разходка из френско гробище!   Он-лайн разходка из френско гробище! EmptyНед Авг 08, 2010 6:33 am

HellStorm написа:
Не виждам изображение - не ми се показва нищо.
Ама ти цъкна ли върху него?
Аз проверих, все пак и със мозила, и със експлорера ми се отваря линка... Rolling Eyes
HellStorm
Admin
Admin
HellStorm

Брой мнения : 93
Местожителство : Pleven, Bulgaria

ПисанеЗаглавие: Re: Он-лайн разходка из френско гробище!   Он-лайн разходка из френско гробище! EmptyНед Авг 08, 2010 7:43 am

Пробвах с мозила и тръгна. Ооо, не, искам като умра да ме погребат в френско гробище, не ме интересува.
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

ПисанеЗаглавие: Re: Он-лайн разходка из френско гробище!   Он-лайн разходка из френско гробище! EmptyНед Авг 08, 2010 8:13 am

Че то не само френските са красиви... На скоро разглеждах за Хайгейт, Англия, че ме подсетиха за него... Там криптите са невероятни...
9.5 Nasty
HellSpawn
HellSpawn
9.5 Nasty

ПисанеЗаглавие: Re: Он-лайн разходка из френско гробище!   Он-лайн разходка из френско гробище! EmptyНед Авг 08, 2010 5:12 pm

Оу тц тц тц... само аз ли искам да ме кремират ? Он-лайн разходка из френско гробище! Dbff73f50797ff80a9775cd785c785a7
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

ПисанеЗаглавие: Re: Он-лайн разходка из френско гробище!   Он-лайн разходка из френско гробище! EmptyНед Авг 08, 2010 7:31 pm

Не искам да ме кримират, защото преди години бях чела, че руски учени са правили опити и са открили, че мозъната дейност на труп пред крематориума е по-силна от тази на жив човек и показва непосторим страх. А аз искам поне като умра да съм спокойна... Razz
9.5 Nasty
HellSpawn
HellSpawn
9.5 Nasty

ПисанеЗаглавие: Re: Он-лайн разходка из френско гробище!   Он-лайн разходка из френско гробище! EmptyПон Авг 09, 2010 12:55 am

Брей, че за мене е едно и също дали трупа ще го е страх от огъня или от това да е заровен в няква кутийка, на метри под земята.
Виж според църквата, това е неправилно, може да свързват кремацията с адските огньове, знам ли ги....Rolling Eyes
Пък и ако съм жива след 50 години може да е измислено нещо друго и да си променя мнението Laughing
AngeDeMacabresse
HellSpawn
HellSpawn
AngeDeMacabresse

Брой мнения : 18
Местожителство : Down on Fascination Street

ПисанеЗаглавие: Re: Он-лайн разходка из френско гробище!   Он-лайн разходка из френско гробище! EmptyСря Окт 20, 2010 6:02 am

Тц.. Английските ме радват много повече определено. Но това тук бива, и то много Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Он-лайн разходка из френско гробище!   Он-лайн разходка из френско гробище! Empty

Он-лайн разходка из френско гробище!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HellFire :: Лично пространство :: Дъга-
Идете на: