HellFire
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
HellFire

The Place of the Living Dead!

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Като порасна искам да стана...

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

Брой мнения : 192

Като порасна искам да стана... Empty
ПисанеЗаглавие: Като порасна искам да стана...   Като порасна искам да стана... EmptyПет Юли 23, 2010 6:19 pm

Каква професия сте си избрали и защо?
Върнете се в началото Go down
https://hellfire.catsboard.com
bitcheskiller
Demon of the First Circle
Demon of the First Circle
bitcheskiller

Брой мнения : 76

ПисанеЗаглавие: Re: Като порасна искам да стана...   Като порасна искам да стана... EmptyПет Юли 23, 2010 6:39 pm

Професионален ходач по концерти - защото обичам хубава музика на живо. Освен това, когато съм на концерт се чувствам точно на мястото си, като у дома си, сред братята...
Искам да стана и известна китариЗка - няма нещо, което да обичам повече от китарата - определено ми е страст...Родена съм, за да бъда на сцена, трябва да свиря, искааам!!
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

ПисанеЗаглавие: Re: Като порасна искам да стана...   Като порасна искам да стана... EmptyПет Юли 23, 2010 6:46 pm

Занимавам се с пеене, така че възнамерявам да се засичаме някъде по сцената.
Иначе, стриптизьорство си ме влече и най-вероятно ще ми е професия, дакато пробия с пеенето. Просто не мога да се се представя да работя в офис по цял ден, да се прибирам уморена, да се мятам направо в кухнята, гледайки 2-3 деца, докато някой си нехранимайко си клати биричката пред телевизора.
По-добре ми е на пилон, отколкото пред котлон!
HellStorm
Admin
Admin
HellStorm

Брой мнения : 93
Местожителство : Pleven, Bulgaria

ПисанеЗаглавие: Re: Като порасна искам да стана...   Като порасна искам да стана... EmptyПет Юли 23, 2010 7:26 pm

аз като порасна искам да стана веро
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

ПисанеЗаглавие: Re: Като порасна искам да стана...   Като порасна искам да стана... EmptyПет Юли 23, 2010 7:43 pm

Най-сетне един верен отговор... Само дето не си в лагер, ама... Щом искаш, ще направим технологията надомно!
Но твоят отговор ме подсети за нещо... Не е важно какво искам, защото познатите, че дори и родителите ми, са ми казвали, че знаят какво ще стана...Казват, че ще стана като Хитлер! Проблемът е, че не съм нацист... Явно те това не го разбират! Чак баба ми и дядо ми от малка ръгат да ставам политик! Но им казах, че толкова дебела и да искам не мога да стана и спорът приключи!
AngeDeMacabresse
HellSpawn
HellSpawn
AngeDeMacabresse

Брой мнения : 18
Местожителство : Down on Fascination Street

ПисанеЗаглавие: Re: Като порасна искам да стана...   Като порасна искам да стана... EmptyСря Окт 20, 2010 5:59 am

Нещо свързано с изкуство, това е ясно. Какво точно - нямам идея. В най-добрия случай, нещо с рисуване Smile
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

ПисанеЗаглавие: Re: Като порасна искам да стана...   Като порасна искам да стана... EmptyСря Окт 20, 2010 6:02 am

Определено смених насоката! Захванах се с китара и няма пускане, това ще е! Искам да отворя бар и магазин, да правя турнета и да имам продуцентско и дизайнерско студио!
Скромно е! Very Happy
HellStorm
Admin
Admin
HellStorm

Брой мнения : 93
Местожителство : Pleven, Bulgaria

ПисанеЗаглавие: Re: Като порасна искам да стана...   Като порасна искам да стана... EmptyСря Окт 20, 2010 6:12 am

А, аз като порасна искам да стана човекът който изрина плевенския район до основи...
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

ПисанеЗаглавие: Re: Като порасна искам да стана...   Като порасна искам да стана... EmptyСря Окт 20, 2010 6:16 am

А, разбрали сме се нещо!!! Cool Оставяш ми Горноплевенските и Стадионските!
AngeDeMacabresse
HellSpawn
HellSpawn
AngeDeMacabresse

Брой мнения : 18
Местожителство : Down on Fascination Street

ПисанеЗаглавие: Re: Като порасна искам да стана...   Като порасна искам да стана... EmptyСря Окт 20, 2010 8:29 am

Идеята ти с верото беше по-добра.. И по-полезна Laughing
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Като порасна искам да стана...   Като порасна искам да стана... Empty

Като порасна искам да стана...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Само като съм сам/а...

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HellFire :: Лично пространство :: Личен опит-
Идете на: