| Като порасна искам да стана... | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Countess Death Admin
Брой мнения : 192 Join date : 23.07.2010
| Заглавие: Като порасна искам да стана... Пет Юли 23, 2010 6:19 pm | |
| Каква професия сте си избрали и защо? | |
|
| |
bitcheskiller Demon of the First Circle
Брой мнения : 76 Join date : 23.07.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Като порасна искам да стана... Пет Юли 23, 2010 6:39 pm | |
| Професионален ходач по концерти - защото обичам хубава музика на живо. Освен това, когато съм на концерт се чувствам точно на мястото си, като у дома си, сред братята... Искам да стана и известна китариЗка - няма нещо, което да обичам повече от китарата - определено ми е страст...Родена съм, за да бъда на сцена, трябва да свиря, искааам!! | |
|
| |
Countess Death Admin
| Заглавие: Re: Като порасна искам да стана... Пет Юли 23, 2010 6:46 pm | |
| Занимавам се с пеене, така че възнамерявам да се засичаме някъде по сцената. Иначе, стриптизьорство си ме влече и най-вероятно ще ми е професия, дакато пробия с пеенето. Просто не мога да се се представя да работя в офис по цял ден, да се прибирам уморена, да се мятам направо в кухнята, гледайки 2-3 деца, докато някой си нехранимайко си клати биричката пред телевизора. По-добре ми е на пилон, отколкото пред котлон! | |
|
| |
HellStorm Admin
Брой мнения : 93 Join date : 23.07.2010 Age : 28 Местожителство : Pleven, Bulgaria
| Заглавие: Re: Като порасна искам да стана... Пет Юли 23, 2010 7:26 pm | |
| аз като порасна искам да стана веро | |
|
| |
Countess Death Admin
| Заглавие: Re: Като порасна искам да стана... Пет Юли 23, 2010 7:43 pm | |
| Най-сетне един верен отговор... Само дето не си в лагер, ама... Щом искаш, ще направим технологията надомно! Но твоят отговор ме подсети за нещо... Не е важно какво искам, защото познатите, че дори и родителите ми, са ми казвали, че знаят какво ще стана...Казват, че ще стана като Хитлер! Проблемът е, че не съм нацист... Явно те това не го разбират! Чак баба ми и дядо ми от малка ръгат да ставам политик! Но им казах, че толкова дебела и да искам не мога да стана и спорът приключи! | |
|
| |
AngeDeMacabresse HellSpawn
Брой мнения : 18 Join date : 20.10.2010 Age : 29 Местожителство : Down on Fascination Street
| Заглавие: Re: Като порасна искам да стана... Сря Окт 20, 2010 5:59 am | |
| Нещо свързано с изкуство, това е ясно. Какво точно - нямам идея. В най-добрия случай, нещо с рисуване | |
|
| |
Countess Death Admin
| Заглавие: Re: Като порасна искам да стана... Сря Окт 20, 2010 6:02 am | |
| Определено смених насоката! Захванах се с китара и няма пускане, това ще е! Искам да отворя бар и магазин, да правя турнета и да имам продуцентско и дизайнерско студио! Скромно е! | |
|
| |
HellStorm Admin
Брой мнения : 93 Join date : 23.07.2010 Age : 28 Местожителство : Pleven, Bulgaria
| Заглавие: Re: Като порасна искам да стана... Сря Окт 20, 2010 6:12 am | |
| А, аз като порасна искам да стана човекът който изрина плевенския район до основи... | |
|
| |
Countess Death Admin
| Заглавие: Re: Като порасна искам да стана... Сря Окт 20, 2010 6:16 am | |
| А, разбрали сме се нещо!!! Оставяш ми Горноплевенските и Стадионските! | |
|
| |
AngeDeMacabresse HellSpawn
Брой мнения : 18 Join date : 20.10.2010 Age : 29 Местожителство : Down on Fascination Street
| Заглавие: Re: Като порасна искам да стана... Сря Окт 20, 2010 8:29 am | |
| Идеята ти с верото беше по-добра.. И по-полезна | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Като порасна искам да стана... | |
| |
|
| |
| Като порасна искам да стана... | |
|