HellFire
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
HellFire

The Place of the Living Dead!

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Домашните любимци

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
9.5 Nasty
HellSpawn
HellSpawn
9.5 Nasty

Брой мнения : 45

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 5:19 am

Разкажете имали ли сте някога животинче, ако не какво сте искали/искате да имате? Дайте и снимки cyclops

Аз имам куче, смесена порода е между ши тцу и японски хин.
Тъп е като гъз, ама си го обичам Домашните любимци Smile3535
Върнете се в началото Go down
bitcheskiller
Demon of the First Circle
bitcheskiller

Брой мнения : 76

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 5:23 am

Как може да пропуснеш да споделиш с нас звучното му име.. Чочкооо педерастаааа Very Happy
9.5 Nasty
HellSpawn
HellSpawn
9.5 Nasty

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 5:30 am

bitcheskiller написа:
Как може да пропуснеш да споделиш с нас звучното му име.. Чочкооо педерастаааа Very Happy
Шшшт Домашните любимци F772041ba7011fe2401029689b6f692e
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

Брой мнения : 192

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 5:31 am

От години искам и нямам търпение да имам:
1. Аквариум с хищни риби
2. Питон
3. Кобра
4. Тарантули
Трудно бих си намерила съквартиранти...
https://hellfire.catsboard.com
bitcheskiller
bitcheskiller

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 5:34 am

Ако се откажеш от тарантулите, аз бих ти станала съквартирантка (имам аракнефобия)
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 5:37 am

Хехее... Като бившия ми... Very Happy
Ама какво й е на тарантулата? Не е паяк-тя е голям космат насекомовиден приятел, хранещ се с... Дам... Може би имате основание да се страхувате... Ама те са толкова сладки.... rabbit
bitcheskiller
bitcheskiller

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 5:41 am

Как смееш да ме сравняваш с бившия си - той е задръстен педераЗ, а аз съм БИ СЕКСУАЛНА.. Не педерунгел
HellStorm
Admin
Admin
HellStorm

Брой мнения : 93
Местожителство : Pleven, Bulgaria

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 5:42 am

Иииибатъф якото име!!! Закво и мен не са ме кръстили так бе деебаа!!! lol! Хей и мойта бивша има аракнефобия. Винаги я спичах с тази картинка Домашните любимци JDyJ9 Пък иначе съм имал домашни любимци "клечки", които са насекоми приличащи досущ като дървени клечки и си променят цвета, имал съм рибки, хамстер, констенурка и това е. Но винаги съм искал да имам котка и да е чисто черна.
bitcheskiller
bitcheskiller

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 5:45 am

Твоята бивша, ако е тази Мена ли е ква ли е (ба ли го) е супер спечена, а се праи на мъжко момиче...НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ КАРТИНКИ НА ПАЯЦИ, страх ме е само от живи, крачещи паяци!!
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 5:50 am

Ей, сетих се, преди около 10 години, че и повече, имах кученце. Казваше се... Джони май... Прегази го камион...
9.5 Nasty
HellSpawn
HellSpawn
9.5 Nasty

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 5:56 am

Ооо, това ме подсети че като малка за няколко дена успешно си гледах гъсеници, които ми продаде едно хлапе от блока на баба Embarassed А след като ги уморих дядо ми хвана някаква рибка и тя ми беше вярна дружка седмица и половина, докато не я забравих на слънце и получи слънчев удар. Тогава много страдах и като се прибрахме на Плевен цял месец почти всеки ден ходех в един зоомагазин да гледам животните alien
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 6:05 am

Дам... дядовците ни се познава... Когато имах златни рибки дядо ги остави на слънце... Започвам да подозирам, че това е заговор Exclamation
HellStorm
Admin
Admin
HellStorm

Брой мнения : 93
Местожителство : Pleven, Bulgaria

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 6:14 am

Лукреция е зад него!!
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 6:15 am

Б*си м*йк*т*...
Не мога да повярвам! Ще кажа на елфчетата!
Иначе, искам и коте... Пак да е черно или сиво.
bitcheskiller
bitcheskiller

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 6:18 am

Аз имах едно сиво малко коте, със сини очи като моите, даже по-ярки.. Ама то се удави
9.5 Nasty
HellSpawn
HellSpawn
9.5 Nasty

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСъб Юли 24, 2010 8:03 pm

bitcheskiller написа:
Аз имах едно сиво малко коте, със сини очи като моите, даже по-ярки.. Ама то се удави
Сигурна ли си, че не го уби с манджи?
AngeDeMacabresse
HellSpawn
HellSpawn
AngeDeMacabresse

Брой мнения : 18
Местожителство : Down on Fascination Street

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСря Окт 20, 2010 5:30 am

Че как.. Ми Люси.
Люси е едно пет годишно, много дебело и пухкаво шарено зеленооко нещо, което би трябвало да е котка. Много е дива, обича да се мисли за човек и притежава плика с гранулите и фотьойла в хола. Нищо, че си мисли, че е цялата къща, вие не й казвайте Laughing
иначе аз също искам паяк, скорпион, също и още котки, но тази ми е много ревнива. А останалите изброени не мога да ги намеря в града. Evil or Very Mad
Countess Death
Admin
Admin
Countess Death

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСря Окт 20, 2010 5:36 am

Спокойно, ще запазим котешката тайна!
Иначе паяка и скорпиона са много добра идея! Може да си вземем цяла остъклена стая само за такива "гадорийки"!
AngeDeMacabresse
HellSpawn
HellSpawn
AngeDeMacabresse

Брой мнения : 18
Местожителство : Down on Fascination Street

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци EmptyСря Окт 20, 2010 8:26 am

Аха Laughing И няколко дресирани гарвана, да си летят между терариумите Laughing
Sponsored content

Домашните любимци Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домашните любимци   Домашните любимци Empty

Домашните любимци
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
HellFire :: Лично пространство :: Хобита и интереси-
Идете на: